Totalt antall sidevisninger

torsdag 30. august 2012

Klar for høsten!

Denne er bare kjempefin. Deilig at noen lager et mønster som er nøytralt. Passer perfekt til min lille gutt nå.
 
 

Strikket den egentlig i våres, men skjønte at den ble for stor og da har den blitt liggende umontert.  Skal den ikke brukes med engang er det andre ting som kommer forann i køen. Nå er høsten her og han er klar for litt kaldere dager med denne jakka.

 


Fakta:
Mønster: Lille Ivanhoe designet og lagt ut på bloggen  til Frk.Badegakk
Garn: Baby Merino
Endringer: Mønsteret er kjempe fint, men tenkte jeg skulle gjøre det litt lettere ved å strikke knappestolpen i rillestrikk med en gang, men jeg glemte å lage knapphull, så heklet en kant til sutt med hemper. Så det ble ikke så lettvint allikevel.

mandag 20. august 2012

Roooosa

Endelig litt rosa! Jeg er så heldig å ha to gutter selv, fire nevøer og en liten niese. Litt overtall av gutter i familien, så når det først skal strikkes til niesen så må må det bli rosa!



Likte godt denne fletten....


En ny metode for meg var og hekle det hele sammen på toppen, forklaringen fant jeg her. Veldig greit og ikke minst en pen måte å gjøre det på.


Denne lua skal strikkes igjen! Kjempesøt på og sitter godt på hodet. Broren hennes la inn en bestilling, så da må jo tante prøve og imøtekomme den. Jeg liker godt designet  til Woolly Wormhead, jeg har strikket en av hans luer tidligere som du kan se her.



Fakta:
Mønster:Tricable av Wolly Wormhead
Garn: Pure wool DK, et nøste. Kjøpte oppskrift og garn gjennom strikkinnom. Veldig god og rask service

søndag 12. august 2012

Yndlingsteppe

Dette bølgeteppe heklet jeg for tre år siden. Et resteprosjekt av forskjellig alpakkagarn, en blanding av drops, inca og dsa. Virkelig et teppe å anbefale, lett og luftig med mange bruksområder. Nå er det minstemann som har det i vogna/senga. Oppskrift fant jeg på nett, husker ikke hvor, men heklet på krok 4 og heklet inn trådene underveis. Brukte en stripegenerator så stripene kom "tilfeldig", likte det😊 Så har du behov av et resteprosjekt anbefaler jeg et heklet bølgeteppe😊
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...