Totalt antall sidevisninger

tirsdag 13. november 2012

Fornøyd!

Denner bare helt nydelig. Jeg synes at Wolly Wormhead har utrolig mange flotte luemønstre. Dette hvor mønsteret bare glir helt naturlig inn mot midten, en fryd å strikke. Liker det så godt når strikkegleden er på topp underveis, jeg må bare strikke litt til for å se hvordan det blir. Jeg er fornøyd! En lue til meg selv i en nydelig lillafarge

 
 
 
 
 



Fakta:
Oppskrift: Aeonium designet av Wolly Wormhead
Garn: Cascade 220 . Et nøste er nok, en liten rest igjen. Dette garnet er nydelig å strikke av, og jeg har kjøpt det på Strikkinnom som er en norsk nettbutikk så her trenger man ikke å tenke på tollgrenser!


Wurm

Jeg er inni en skikkelig lue periode. Egentlig strikker jeg på en tunika til meg selv som jeg ikke blir helt fornøyd med. For å få litt mestringsfølelse og gjøre noe ferdig strikkes det luer. Fordelen er jo at venner og familie får del av denne produksjonen og holder seg varme på hodet. Denne ble laget til min svigerinne. Ganske fornøyd, ble passe baggy, strikket 9 repitisjoner av mønsteret.

Fakta:
Oppskrift: Wurm, gratis mønster på ravelry
Garn: Mor Aase superwash 90g

lørdag 10. november 2012

"Mini kollisjon"

Bugga nøstet var så nydelig å strikke med og da 4 åringen sa lua lignet på traktorspor. så ble det en mini lue på han også. Voksenmodellen kan du se her. Han er veldig opptatt av traktorer og har alltid likt hjul, så da passet det bra med en lue med traktorspor. Jeg brukte mønsterrapporten, men minsket maskeantallet mellom mønsterrapportene. Forkortet lua med en rapport i høyden, fellingen ble litt kjappere  på grunn av maskeantallet enn på voksenmodellen, så passet perfekt til 4 åringen. Synes denne passer godt til barn også.





Fakta:
Oppskrift: Kollisjon  designet av Tora Frøseth, med noen justeringer. La opp 96 m.
Garn: Bugga 46g. Har en liten rest igjen så kanskje det blir en babyvariant!

fredag 2. november 2012

...og det var en to tre

Jeg har fått en ny yndlingslue!Synes den er ganske så kul, sitter godt på hodet og er morsom å strikke. Strikket den første i sommer som du kan se her. Da niesen fikk den fikk jeg en bestilling av broren på en rød samtidig. Sønnen ville gjerne ha en blå også ble det en grønn til minste nevøen. I tillegg en rød i julegave. Hvis du ikke er redd for vrangmasker er dettte en ypperlig gaveidè, de har fallt i smak hos mine mottakere ihvertfall.



 
 
 
 
  
Fakta:
Oppskrift: Tricable av Wolly Wormhead
Garn:
Blå -  Lanettdobbel tråd  60 g
Grønn - Cascade 220
Rød - Merino Extra Fine 65g
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...