Totalt antall sidevisninger

torsdag 27. desember 2012

Julefred!

Julefreden har senket seg og alle gaver er overlevert. Her kommer noen av årets luer som lå under treet fra meg.




Dette er Meret, en lua fra Wolly Wormhead design. Strikket i Drops Lima på pinne 4 . Fornøyd selv som dere kan se:-) Så kanskje jeg lager en til meg selv etterhvert!
 













Dette er Wood Hollow , strikket i Drops Lima. Likte mønsteret godt og 4 åringen har allerede bestil en lue med dusk til seg selv. Denne er strikket til en litt større jente som jeg er fadder til.









Min favorittlue i høst fra Wolly Wormhead. Du kan se mer info her.  Dette er den 6. i høst. Strikket til en 6 år gammel gutt, minste mann er en villig modell!
Siste lue ut er I Heart Cables, gratis mønster. Likte godt mønsteret, men neste gang skal jeg legge opp litt færre masker i vrangborden. Synes denne passer like godt til gutt som til jente, denne er til en jente jeg er fadder til.
. Har fått flere ønsker om lue rett før jul, og det strakk ikke tiden til, men kansje noen fortjener en lue på nyåret:-) Luer er morsomt å strikke!

lørdag 8. desember 2012

Kjapp strikk!

Litt seint ute! Plutselig var det veldig kaldt og behovet for ullvotter kom veldig fort. Kanskje litt dårlig planlegging fra meg, men da var det bare å strikke noen som var kjappe og enkle.  En god grunnoppskrift som man kan dekorere og variere farger som man vil. En fin måte og bruke opp litt restegarn også. Disse er allerede i bruk og ser behovet av fler, men nå er det julegavestrikking som blir mest prioritert.



Eldstemann ville absolutt ha traktor på sine votter, så da sydde jeg på to traktorknapper







Fakta:
Oppskrift: Enkle barnevotter
Garn: Rester  av Lanett, største 45 gram, minste 35 g
Pinne 4
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...