Totalt antall sidevisninger

torsdag 30. august 2012

Klar for høsten!

Denne er bare kjempefin. Deilig at noen lager et mønster som er nøytralt. Passer perfekt til min lille gutt nå.
 
 

Strikket den egentlig i våres, men skjønte at den ble for stor og da har den blitt liggende umontert.  Skal den ikke brukes med engang er det andre ting som kommer forann i køen. Nå er høsten her og han er klar for litt kaldere dager med denne jakka.

 


Fakta:
Mønster: Lille Ivanhoe designet og lagt ut på bloggen  til Frk.Badegakk
Garn: Baby Merino
Endringer: Mønsteret er kjempe fint, men tenkte jeg skulle gjøre det litt lettere ved å strikke knappestolpen i rillestrikk med en gang, men jeg glemte å lage knapphull, så heklet en kant til sutt med hemper. Så det ble ikke så lettvint allikevel.

6 kommentarer:

 1. Ååå, den jakka er så vakker, innholdet også :) Husker du hvor mye du brukte av garn og er din gutt type snart 10 kg? Det er nemlig min så jeg er spent på om jakka kan passe. Kos deg med lillegutt og storegutt.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Jeg brukte akkurat tre nøster av baby merino, hadde igjen 30 cm, så det var akkurat nok. Jakka er fortsatt litt stor til han, han bruker nå str 74 og veier ca 7,5 kg. Vil virkelig anbefale den jakka!

   Slett
  2. Tusen takk, min bruker også str 74, for han er tung og kort hi hi. Jeg har noe garn fra Danmark i sommer som nok kan passe til dette prosjektet :)

   Slett
 2. Herlig guttejakke! Denne må jeg se nærmere på. Er innom bloggen din rett som det er så jeg blir følger i dag.

  Ha ei strålende helg!

  Klem

  SvarSlett
 3. Så fin jakke :) Legger meg til som følger av bloggen din, jeg :). Gleder meg til å følge med.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...