Totalt antall sidevisninger

torsdag 6. september 2012

Morgenstund har gull i munn!

Vi er tidlig oppe for tida! For meg er seks tidlig, og da er det jo om å gjøre å holde på med ting som ikke bråker så resten av huset  ikke våkner. Jeg fester tråder og monterer, det er helt stille arbeid og samtidig kan jeg følge med på minstemann og ikke minst ferdigstille prosjekter. Så fra nå av vil jeg anbefale for alle som sliter med å montere og feste tråder......seks om morningen er ypperlig til den slags:-)
Jeg fikk tips om denne genseren og falt for den. Som guttemamma vil jeg jo strikke masse til dem også, dette synes jeg var en skikkelig fin guttegenser. Strikket fra toppen og ned så nesten ingen montering.


Fakta:
Mønster: Abernathy sweater laget av Terri Kruse
Garn: Sterk 109 g. Veldig fornøyd med garnet, godt å strikke av og resultatet ble en lett genser.
Størrelse: 1 år. Synes den var litt liten i størrelsen, den passer perfekt nå og minstemann er 7 mnd. Så neste gang vil jeg heller strikke den litt større. Og det blir absolutt en neste gang, kjempekekk å strikke og resultatet ble en skikkelig guttegenser.

Pinne 4

6 kommentarer:

 1. Skikkelig fin guttegenser! Sterk er et godt garn å strikke av. Jeg strikker selbuvotter av det nå.

  Ha en fin kveld!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Den ble skikkelig fin!!!! Ser du bor i nærheten ;) jeg bor i sandefjord:)

  SvarSlett
 3. Helt enig - en utrolig fin guttegenser! Og de er det ikke så mange av altså! Kl 6 ja... Det er jo litt for tidlig etter min smak:) Godt tiden kan brukes til noe fornuftig i alle fall:)

  SvarSlett
 4. Kjempefin! Synes gensere med sjalkrage er så flott.

  SvarSlett
 5. Knallfin gensar og ein aldeles nydeleg liten pode.

  SvarSlett
 6. Hyggelig at du ville bli med på give away hos meg. Jeg har aldri vært innom bloggen din før, men har nå lagt meg til som følger... For her var det jammen mye fint. Denne genseren var bare heilt lekker! Tror den må snike seg inn langt oppe på strikke-lista mi :-)

  Hilsen isabell ;-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...