Totalt antall sidevisninger

tirsdag 31. juli 2012

Stakkars menn!

...eller oss som prøver å finne gode strikkeoppskrifter til menn. Det er så lite i forhold til baby, barn og damer. Jeg liker et stort utvalg og kunne velge og vrake, først finne et møster og senere finne et som er enda finere og til slutt ende opp med noe helt annet. Jeg har lett  rundt og funnet disse sokkene som jeg falt for, litt mer enn bare ribbestrikk og fortsatt mandige. 

Hva strikker dere til menn? Tar gjerne imot tips på gensere, luer votter/vanter og sokker. Alt egentlig, vil jo gjerne strikke noe varmt til gutta også. Vet at vintrene er like kalde for dem som for oss.

Fakta:
Oppskrift: Autumn kozy socks for men designet av Bitta Mikkelborg
Garn: Sterk fra dsa. Fantastisk garn å strikke av! Det gikk med 115g

4 kommentarer:

 1. hihihi.. ja, stakkars menn :) Det er ikke like mange valgmuligheter dessverre.. Jeg skal straks i gang med en herregenser til sønnen min, endelig ønsker han seg noe hjemmestrikket! :)

  Du må ta en titt inne hos meg - jeg har en liten ekstrapremie der til deg :)
  Takk for at du ble med på giveaway'n min, og så fant jeg jo veien hit - jeg kommer snart tilbake!

  SvarSlett
 2. Helt enig! Det er helt håpløst å finne noe å strikke til menn. Kjæresten min ønsker seg marius. Ja ja.. vi får nå se på det til vinteren da. ;) Det er et litt større prosjekt å strikke en marius til en mann enn til et lite barn..
  Kjempe fin blogg du har. Jeg fant deg gjennom bloggen til Stinemor. Jeg har lagt deg til i blogglisten min, og gleder meg å komme tilbake. :)

  SvarSlett
 3. Ja, du sier noe der. Men det har vel med etterspørselen tenker jeg. Og det faktum at menn er større enn de resterende gruppene og dermed blir strikketøyet tilsvarende. Hmmm....
  Lykke til i letinga!
  Klem!

  SvarSlett
 4. Her er et par flotte gensere ihvertfall. Jeg har strikket denne til svogeren: http://www.knotions.com/patterns/magknits/durrow/directions.aspx
  og denne til mannen min: http://www.interweavestore.com/Knitting/Patterns/Cobblestone-Pullover.html

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...